Månedens utvalgte øl-events du ikke kan gå glipp av!

Her i Norge har vi alltid likt ølen vår, uansett form og farge er øl en form for drikke som har vært populær i lang tid. Smaken vår og forventningene våre til ølen har riktignok forandret seg iløpet av årene og idag er utvalgte av øl større enn noen gang tidligere. Øl har virkelig tatt helt av i populæritet, ikke bare her i Norge med også rundt i Europa og i hele verden. Flere prøver seg på å lage sin helt egen øl og stadig flere mikrobryggerier dukker opp både her og der. Alt dette har selvsagt ført med seg at det også arrangeres flere spennende events hvor det er nettopp øl som er i fokus.

Her er to spennende (og smakfulle) events som pågår iløpet av januar måned, det er vel litt av en god start på det nye året?

Hvilken er din favoritt?

publikums favoritt øl event

Alle har sin egen favoritt når det kommer til øl og det er ikke så rart når variasjonen og utvalget har blitt såpass stort som det er! Fordi det er så mange meninger om hvilken øl som er den beste blant øl-drikkere har noen bestemt seg for å lage en event, nemlig Publikums Favoritt. Dette finner sted den 21. januar kl. 17.00-23.00 i Eventhallen i Oslo. Dette er en morsom konkurranse hvor publikum selv vil være med å kåre favoritten sin blant øl-typene som serveres på arrangementet. Absolutt alle som er med på dette arrangementet vil selvsagt kunne avgi en stemme til sine egne favorittøl.

Dersom du selv er en hjemmebrygger kan du også velge å delta med egne øl og da vil en selv ha ansvaret for å servere ølen sin. Som en deltager på arrangementet vil en være en del av Norges aller største hjemmebryggertreff og om salen blir like full i år som det den var i 2016 vil det bety over 100 ulike øltyper og 1 000 personer som deltar. En vil avgi stemme på sin egen måte, noe som betyr at en selv bestemmer om det er historie, smak, typeriktighet, hyggelig brygger eller noe annet som er avgjørende.

Hva med litt ost til ølen?

ostehuset stavanger øl smaking

Det er ingen nyhet at god øl passer utrolig godt til god mat, men det som kanskje er ganske nytt for mange er at ost og øl er en god kombinasjon. I mange, mange år har vi tross alt fått høre at det er nettopp vin som er den perfekte drikke til en rekke ulike oster, både røkt, faste, myke, muggost og alt imellom.

Under en spennende event som vil finne sted den 25. januar kl. 19.00-22.00 vil deltagere få være med Pernille som jobber på Ostehuset på noe helt nytt og spennende. Deltagere kan se frem til å prøve fem ulike oster i tillegg til fem ulike øl og det hele arrangeres selvfølgelig i Ostehuset i Stavanger.