Matfestival med nytt øl-konsept

gladmat hjemmebrygget øl

Det er snart klart for den fantastiske mat-festivalen Gladmat igjen! Denne går av stabelen den 20. juli og vil vare helt frem til den 23. juli, noe som betyr fire hele dager fylt med deilig mat av alle slag, spennende kurs, interessante foredrag og masse underholdning. Det vil være masse å gjøre for både store og små hver eneste dag, så sørg for at du holder av disse dagene i juli til en langhelg fylt med opplevelser.

Det er ikke noe nytt at øl virkelig er trendy disse dagene og dette har Gladmat selvfølgelig fått med seg og skal derfor by på noe for ølinteresserte under festivalen. Det er tross alt sånn at øl ikke bare handler om halvlitere og pils, øldrikkere vil vite noe om ølen sin og bryggeriet det kommer fra. Det dukker også stadig vekk opp nye bryggerier rundt om i landet og mangfoldet av øltyper blir også stadig større. Noen mennesker har til og med begynt å prøve seg på egen øl-brygging!

Dette skal Gladmat vise frem under festivalen i år og har derfor invitert flere mikrobryggerier samt vel-etablerte bryggerier til å være med på et helt nytt konsept. Malt og Humle heter konseptet og tanken bak det er at publikum og gjester vil selv få et personlig møte med bryggerne selv samt få høre historien som står bak.

Gladmat sitt nye konsept er også stedet for å smak på de aller nyeste øltypene fra bryggeriene, noe som også vil være lærerikt og selvfølgelig smakfullt. For denne anledningen vil en få byttet ut halvliteren med et smaksglass, så vil en få smakt enda flere forskjellige typer øl.

For de som allerede har satt i gang sine egne brygg eller er interessert i å begynne vil Brygg Selv være et interessant stopp. De vil nemlig også være på plass under Gladmat og vil kunne komme med råd for å få vel-brygd øl.