Ølglass

For deg som er glad i øl

Er du glad i øl vet du hvor riktig glass for øl kan være. Vi har alle type ølglass for lyst øl og mørkt øl så hos oss finner du enkelt glass du vil like. Kanskje er du ikke så opptatt av hvilket glass som er ment til hvilket øl, men er bare ute etter nye glass til alle slags typer øl. Vi har solide glass som holder lenge og alle våre glass er nøye valgt ut så du får det beste.

Mange bruker ulike glass til lager øl og til pilsner øl og hos oss finner du begge. Vi har mye å velge mellom og perfekte gaver.

Øl er så mye mer

Øl har lange tradisjoner i Norge og det finnes ølglass som hveteøl glass og guiness glass. Det finnes nesten et glass til enhver sort så vi har mye å velge mellom.

Øl smaker raskt bedre i et glass som er spesialdesignet for det gyldne, flytende gullet. Du trenger ikke nøye deg med ett glass, kjøp flere så kan du dele med venner og andre ølelskere. Vi har mange ulike glass både til hverdags og til fest.

Finn din favoritt

Riktig glass for øl er en alvorlig sak som krever godt utvalg og god kvalitet. Øl og Mat sammen har lange tradisjoner i Norge så hva passer vel bedre enn noen flotte og solide glass til måltidet? Finn noen glass du liker og skaff deg flere, så slipper du å ende opp uten glass og kan bytte på hvilke du bruker.

Med solide glass blir ølstunden snart hyggeligere og det får enda mer preg av kos over seg. Finn deg en favoritt som gir stødig hånd og finn gjerne noen til som kan passe som vennegaver eller til bursdager. Originale ølglass skaper alltid liv i festen så sørg for at du har nok så alle får.